Toby Beard komt naar Pekela !!


“Ongecompliceerde muziek die bij velen een onuitwisbare indruk achterlaat”

Op woensdag 2 oktober komt in aanloop naar de “Coming Out” week Toby Beard & Band naar “De Kiepe” , Meidoornlaan 88, 9663 EG Nieuwe Pekela.

Kosten 11 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Let op VOL = VOL !!!De charismatische singer-songwriter en gitariste Toby Beard, afkomstig uit Perth in West-Australië, zou weleens dé verrassing van het seizoen kunnen worden. De muziek van Toby Beard is niet tot één enkel genre terug te brengen. Folk, blues, rock, roots, reggae en zelfs chansons klinken door in de voortdurend gepassioneerd aanwezige zangeres. Vooral live maakt ze grote indruk: passie, rauwe energie en nooit een saai moment.

De afgelopen zeven jaar heeft Toby bijna 1000 concerten over de hele wereld gegeven. Vooral in Australië, Europa en Canada – niets lijkt haar van het touren af te kunnen houden. Intussen heeft ze 15 albums, 2 live Dvd’s en verschillende EP ’s uitgebracht. Ze heeft wereldwijd op grote festivals gestaan, zoals Summerfest (Milwaukee, USA), Big Time Out Fest (Canada) en het WA Blues and Roots Fest (Australië), maar ze heeft ook het podium gedeeld met grote namen als Sheryl Crow, John Mellencamp, Paul Kelly, The Indigo Girls, Luka Bloom en Pete Murray.

Toby is getrouwd en heeft samen met haar vrouw twee kinderen.

Vanaf 20.00 uur is de zaal open en wordt u verrast op een mooi feest verzorgd door DJ Dusty! Na het optreden van Toby, kunnen we nog door swingen tot ongeveer 24.00 uur.

Meer weergeven

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *