Prachtig concert met Toby Beard als start voor de Coming Outweek

NIEUWE PEKELA –  Woensdag was voor LHBTI Veenkoloniën-Westerwolde de start van de Coming Outweek met een prachtig concert van de Australische zangeres Toby Beard.  Een avond als aanloop naar een week waarin extra aandacht is voor de LHBTI gemeenschap wereldwijd. De Coming Outday is ieder jaar op 11 oktober

Toby en haar band Josse Sharrard en Caroline Kamp, wisten op een fantastische manier menig hart te raken. De door Toby geschreven liedjes gaan over het leven: geboorte, liefde, dood.  Met veel variatie aan muziekstijlen: Jazz, blues, soul, folk… wist zij vanaf de bühne als geen ander op indrukwekkende wijze de gevoelige snaar te raken. 
Foto’s met dank aan Jeannet Stotefalk.
Video van Fred Stotefalk.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *