Roze week 2020, anders dan voorheen

Roze week 2020 wordt jammer genoeg gedomineerd door de gevolgen en maatregelen van Covid 19. Zeer spijtig maar zeer begrijpelijk vallen hierdoor alle activiteiten die wij normaliter doen in t water. Maar de vlaggen worden gehesen.

In Stadskanaal zonder publiek en in Westerwolde met publiek (en dus met ons) met in achtneming van de 1,5m. Dit gebeurt as maandag om 10 uur bij t gemeentehuis in Sellingen. Wie hier bij wil zijn is van harte uitgenodigd! In de bibliotheek van Stadskanaal wordt de LHBTI- boeken en info-tafel officieel in gebruik genomen. Dit keer niet als eenmalig project gekoppeld aan de roze week maar permanent!!

In samenwerking met Biblionet Stadskanaal zullen wij een infoavond gaan verzorgen voor en door transjongeren en voor iedereen die een transjongere in zijn/haar omgeving heeft en er graag iets meer over wil weten. Deze infoavond vindt plaats op dinsdag 24 november om 19uur. In verband met de Covid perikelen is het noodzakelijk je hiervoor op te geven. Dit kan via de website van de bibliotheek. (Klik hier om naar de Bibliotheek Stadskanaal website te gaan )

Verder zijn wij achter de schermen druk bezig met vergaderen en het vergaren van subsidies zodat wij een veel actievere rol kunnen gaan spelen in de belangenbehartiging van onze LHBTI-gemeenschap. Zodra we daarin toezeggingen hebben worden jullie uiteraard zo snel mogelijk geïnformeerd. Tot gauw

Miriam en Thea

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *